Meghan Markle je nedavno zatečena kako vozi automobil samostalno nakon tri godine.

Vojvotkinja Meghan Markle je ponovno viđena da vozi svoj automobil, bez privatnog vozača, dok je zaustavila u restoranu brze hrane In-N-Out kako bi kupila hranu. Ova prilika je drugi put u tjedan dana da je Meghan snimljena kako vozi sama.

Dok je čekala svoj obrok sjedeći za volanom crnog Range Rovera, 42-godišnja vojvotkinja se dobro zabavljala u razgovoru s nepoznatom djevojkom koja je bila s njom. Restoran In-N-Out je omiljen mjesto i princu Harryju, te je Meghan prošle godine izjavila da uživaju iznenaditi osoblje u tom restoranu.

“Jedan restoran se nalazi na pola puta između L.A.-a i našeg kvarta. Volimo prolaziti kroz drive-in i iznenaditi ih. Oni već znaju što ćemo naručiti”, rekla je Meghan za Variety u 2022. godini.

Ovo je prvi put u gotovo tri godine da je Meghan viđena kako vozi vlastiti automobil. Od siječnja 2020. godine do sada, često je koristila usluge privatnog vozača. Fotografi su je zadnji put snimili kako vozi kad je otišla u međunarodnu zračnu luku Victoria u Kanadi kako bi pokupila prijatelja, otprilike u vrijeme kada su Meghan i Harry objavili odluku da se povuku s kraljevskih dužnosti.

Dok se Meghan zabavlja samostalnom vožnjom, Harry je bio prisutan na otvaranju Invictus Games u Njemačkoj. Prije toga, Harry se kratko zaustavio u Velikoj Britaniji kako bi odao počast pokojnoj kraljici Elizabeti povodom prve godišnjice njezine smrti. Posjetio je tajno kapelu Svetog Jurja u Windsoru. Prvotno se očekivalo da će Meghan biti s njim u Njemačkoj, ali njeno ime se iznenada uklonilo s popisa uzvanika na web stranici, umjesto njezina se pojavilo ime voditeljice Hadnet Tesfai. Izvor saznanja tvrdi da je to bila greška i neizvjesno je hoće li Meghan uopće doći na događaj.

Piše: Showbuzz

Related Article