Meghan Markle, supruga britanskog princa Harryja, izazvala je mnogo šuškanja posljednjih nekoliko mjeseci nakon što je viđena bez svog skupocjenog zaručničkog prstena. Napokon je otkriveno zašto ga nije nosila.

Zaručnički prsten Meghan Markle trenutačno je na servisu jer je jedan dio popustio, javlja časopis People. Vojvotkinja od Sussexa prvi put je primijećena bez prstena vrijednog 140 tisuća funti u svibnju ove godine. To je prsten s jednim ogromnim bocvanskim dijamantom i dva manja kamena iz kolekcije princeze Diane.

Princ Harry zaprosio je Meghan u studenom 2017. godine, a prsten je dizajniran uz pomoć draguljara “Cleave and Company”. Izrađen je od žutog zlata i sadrži tri dijamanta, od kojih je jedan porijeklom iz Bocvane, a druga dva su iz kolekcije princeze Diane.

Fotografi su prvi put primijetili da se prsten promijenio 2019. godine. Vojvotkinja je odabrala tanji obruč od mikro pavéa za svoja tri zaručnička dijamanta, kako bi oni izgledali veći. Stručnjakinja za nakit potvrdila je da će draguljari sada popraviti prsten koji je pukao ili popustio.

Ova priča o Meghan Markle i njenom zaručničkom prstenu sigurno će privući mnogo pažnje. Pratite nas za sve aktualne vijesti o ovom paru i drugim celebrity zvijezdama!

Piše: Showbuzz

Related Article