Melkior Bašić, popularni član žirija showa MasterChef, otkrio je u intervjuu za Avaz da ga supruga Andrea često zafrkava zbog nadimka koji je stekao u showu.

Melkior je omiljen među gledateljicama, koje su mu dodijelile nadimak “gospodin fatalni”. U razgovoru za Avaz, otkrio je kako supruga Andrea taj nadimak koristi za šalu. “Mada me zna zezati kada je ne čujem, kaže oprostite ‘gospodine fatalni’. Uzimamo to kroz šalu”, ispričao je Melkior.

Melkior je također priznao da je supruga Andrea glavna u kuhinji njihovog doma. “To je najjednostavnije pitanje svih vremena, a odgovor je moja supruga Andrea, moja Masterchefica”, rekao je Melkior.

Također je najavio i uzbudljivu novu sezonu showa MasterChef te priznao da mu sve teže padaju rastanci s natjecateljima. Na pitanje što bi radio da nije kuhar, Melkior je izjavio kako ga zanimaju crtanje, arhitektura i stolarija te da bi možda u budućnosti razmislio o promjeni profesije.

Uz Melkiora, žiri showa MasterChef čine još chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović, a nova sezona popularnog showa se emitira od ponedjeljka do četvrtka u 22:15 na Novoj TV.Piše: Showbuzz

Related Article