Mia Begović je svojim glumačkim umećem oduševila u filmu “The Last Day of Summer”, u kojem je maestralno prikazala emotivnu vezu između majke i sina. Film je osvojio nagradu za najbolji kratki film na festivalu u Sarajevu, što je ponovno dokaz da Mia Begović briljira u svakoj ulozi.

Kada je riječ o modnoj pisti, Mia je pokazala da se odlično snalazi i u svijetu mode. Nedavno je bila sudionica humanitarne modne revije u Zagrebu, gdje je svojim elegantnim i neobičnim izgledom privukla pažnju.

Pozirala je nasmiješena u crnom kompletu s jedinstvenim gornjim dijelom, koji je kombinirala s otvorenim sandalama na petu. Njezina visoka bujna punđa i ogrlica s blještavim zelenim detaljima bili su neizostavni dijelovi njezinog izgleda.

U intervjuu za IN Magazin, Mia je otkrila kako održava svoju ljepotu i formu. Prema njenim riječima, kradom si vremena za chillanje, vježbanje tai chija i posvetiti sebi su ključni. Mia već godinama vježba tai chi, što joj pomaže u osjećaju samosvijesti i daje snagu u suočavanju sa strahovima.

Unatoč izazovima, Mia je istaknula da pamti samo sretne dane i da ne gaji zavist ili ljubomoru. Njen pristup životu je pozitivan i raduje se svakom trenutku. Ova sretna žena s veseljem ističe svoje aktivnosti i radosti koje je okružuju.

Piše: Showbuzz

Related Article