Mia Dimšić, popularna hrvatska glazbenica, predstavlja svoju najnoviju pjesmu “Bejbe” koja će bez sumnje osvojiti sva zaljubljena srca. Ova prekrasna balada kombinira snažnu glazbenu emociju s lotražujućim tekstom o ljubavi, stvarajući savršenu glazbenu poslasticu koju ćemo svi zavoljeti.

Pjesma “Bejbe” je prava oda ljubavi, snažna melodija i emotivan refren koji će nadmašiti sva očekivanja zaljubljenih parova. Uz poruku o prihvaćanju svoje osobnosti i dječje slobode, Mia nam poručuje da je ljepota života u jednostavnosti i autentičnosti. Pjesma je plod suradnje s talentiranim timom autora, Vjekoslavom Dimterom i Damir Bačićem, dok je produkciju preuzeo Ivan Pešut, a mix i mastering je radio Goran Martinac. Promovirajući ljubav i slobodan duh, Mia nam donosi glazbeno remek-djelo koje će nas sve dirnuti.

Novu pjesmu “Bejbe” možete poslušati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=ueXCgWNNu6o

Mia je izjavila: “Bejbe je za mene pjesma koja poručuje da je u redu biti djetinjast, izgubljen i pomalo naivan i da smo možda baš takvi potrebni ovom svijetu. Mislim da život postaje čarolija tek onda kad prigrlimo svoju osobnost i odlučimo da je pretvaranje jednostavno zamorno.” Mia je također najavila skori izlazak novog albuma, koji će biti objavljen ovu jesen. Album će sadržavati ne samo velike hitove poput “Život nije siv”, “Sunce, oblak, vjetar” i “Bezimeni”, već i nove pjesme koje će premijerno biti izvedene na njenom koncertu u Lisinskom 26. studenog. Očekuje se da će nova glazbena poslastica oduševiti publiku jednako kao i prethodni hitovi.

Za više informacija o pjesmi “Bejbe” i najavama albuma, posjetite Showbuzz.

Related Article