Mia Dimšić ovog vikenda prošetala je zagrebačkom špicom i privukla pažnju svojim stilom oblačenja.

Pjevačica Mia Dimšić je jedna od mnogih poznatih osoba koje su se ovog subote prošetale zagrebačkom špicom.

Ova talentirana pjevačica nosila je crni komplet s bijelim prugama koji se sastojao od sakoa i minice, a uz to je nosila bijeli top.

Njene prekrasne noge su odmah privukle pažnju. Mia je opustila i ukovrčala kosu te nosila sunčane naočale. Pozirala je s osmijehom pred tamošnjim fotografima.

Mia ima puno samopouzdanja kada je u pitanju njen izgled i ne opterećuje se previše pitanjima i komentarima koji joj se upućuju. Nedavno je odgovorila na jedno pitanje o njenim zubima na TikToku na sljedeći način:

“Ne, neću nikad mijenjati svoje zube. Volim ih i smatram ih lijepima, a ako nekome nisu lijepi, iskreno me nije briga”, poručila je u videu.

“Ovim videom sam željela poslati poruku da ne trebate nikada mijenjati nešto na sebi samo zato što vam okolina sugerira da to nije dobro. Smatram da uvijek trebate pratiti sebe i svoje osjećaje i staviti sebe na prvo mjesto. Također, smatram da nije lijepo ni pristojno govoriti ove stvari drugim ljudima. Svi se trebamo zajedno potruditi da društvene mreže budu mjesto za humor, zabavu, bez opterećenja, poštovanje i ljubav, umjesto ventila za frustracije”, zaključila je Mia.

O svojim zubima je već ranije govorila u emisiji IN Magazin.

“Kada netko kaže da bi želio riješiti problem s mojim zubima, to je pogrešno shvaćanje, jer ja ne vidim problem. Ako netko vidi problem u nečemu na sebi i želi ga riješiti, nemam ništa protiv toga. Ali ako ne vidite problem na sebi, a drugi ga imaju, mislim da to nema veze s vama”, izjavila je Mia, koja je 2022. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom “Guilty Pleasure”.

 

Piše: Showbuzz

Related Article