Maja Lena Lopatny, kći poznate glumice Mije Begović, rijetko se oglašava na društvenim mrežama, no nedavno je imala poseban razlog za slavlje i tugu.

Maja Lena je nedavno objavila veliku galeriju fotografija s proslave svog 32. rođendana koju je organizirala u luksuznoj vili u parku prirode Žumberak. Fotografije otkrivaju da je dress code bio bijela boja, a uzvanici su komentirali kako je party bio nezaboravan. Slavljenica je također dobila brojne čestitke.

Osim što je slavila svoj rođendan, Maja Lena je na Instagramu također čestitala rođendan svome pokojnom ocu, slavnom hrvatskom vaterpolistu Ronaldu Lopatnyju, koji je preminuo u svibnju 2022. godine. Uz fotografiju s ocem iz djetinjstva, napisala je emotivnu poruku: “I svakim pogledom u nebo znam da me gledaš i čuvaš… Moje si sunce, kao što sam i ja bila tvoje. A naša je ljubav zauvijek bezgranična…”.

Maja Lena već nekoliko godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog odmarališta. Nakon preseljenja iz Zagreba, ona se rjeđe pojavljuje u javnosti nego prije.

Izvor: Showbuzz

Related Article