Milo Hrnić, legendarni pjevač sa sedištem u Dubrovniku, će biti ispraćen na svoj posljednji počinak u utorak, 19. rujna, u Župi Dubrovačkoj.

Nažalost, Milo Hrnić je preminuo u 74. godini poslije dugotrajne i teške bolesti, ostavljajući duboki trag na domaću javnost i glazbenu scenu, izvijestio je Dubrovački.hr. Posljednji ispraćaj će biti održan u 15 sati na groblju Boninovo, dok će sprovod biti održan u 17 sati na groblju sv. Trojstva u Petrači.

Milo Hrnić je bio čuveni pjevač, poznat po svojim pjesmama kojima je oduševljavao brojne obožavatelje. Međutim, posljednjih nekoliko godina njegov život je bio obilježen tragedijom gubitka najstarijeg sina, Srđana, koji je iznenada preminuo u 53. godini 2020. godine. Milo je javno izrazio svoju tešku tugu i bol koju osjeća zbog gubitka sina.

Milo i Srđan su bili vrlo bliski, a dijelili su i zajedničku ljubav prema glazbi. Zbog toga je Milo razmišljao o uključivanju Srđanove pjesme u jedan od svojih albuma, ali je bio preplavljen trenom svaki put kada bi čuo sinov glas. Nakon gubitka sina, najveću utjehu je pronalazio u svojim unucima.

Supruga Dubravka i mlađi sin Ante ostaju iza Mila Hrnića i zajedno nastavljaju nasljeđe obitelji u svijetu glazbe.

Piše: Showbuzz

Related Article