Holivudski glumac i miljenik žena, Bradley Cooper, privukao je pažnju paparazza u najnovijoj šetnji njujorškim West Villageom sa svojom novom frizurom.

Bradley Cooper, 48-godišnji glumac, koji je poznat po svojoj dugoj kosi, odlučio je da je vrijeme za drastičnu promjenu. U najnovijim fotografijama, snimljen je sa skroz kratkom frizurom dok je ležerno razgovarao na mobitel. Paparazzi nisu izmakli ovom zgodnom glumcu koji je uživao u svom izdanju.

Bilo je neobično vidjeti Bradleya bez njegove ćerkice Lea De Seine, koju je dobio sa bivšom partnericom, Irinom Shayk. Međutim, iako su se rastali 2019. godine, par je ostao u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o njihovoj kćeri. Prošlog ljeta, paparazzi su ih uhvatili u prisnim trenucima tijekom zajedničke obiteljske vožnje brodom u Italiji. Ovi trenuci su pokazali da su i dalje bliski i pažljivi roditelji.

Iako su mediji spekulirali o njegovom odnosu s pjevačicom Lady Gagom, s kojom je radio na filmu “Zvijezda je rođena”, te Irininom vezom sa reperom Kanyeom Westom, Bradley je nastavio hodati svojim putem. Sada svježe ošišan i samouvjeren, pojavljuje se u javnosti ostavljajući nas oduševljene njegovim novim izgledom.

Piše: Showbuzz

Related Article