Renata Končić Minea, popularna pjevačica i voditeljica, oduševila je publiku svojim nastupom na dobrotvornom koncertu u Lekeniku. Njezina pojava u crnoj uskoj haljini privukla je poglede, naglašavajući njezine vitke noge, dok je prorez na trbuhu dodatno isticao njezinu atraktivnost. Svala kosa i visoke otvorene sandale upotpunili su njezin izgled.

Tijekom koncerta, osim Minee, mogli smo vidjeti i brojna druga poznata lica poput Marka Kutlića, Feminnema, Lidije Bačić, Željka Bebeka, Ivice Martića i Mate Bulića. No, sve oči su bile uprte u Minetu koja je dominirala pozornicom.

Nedavno je Mina proslavila svoj 46. rođendan na manifestaciji “Stara jela z Dugog Sela”, gdje je izvela svoje najveće hitove. Nakon koncerta, iznenađena je tortom, što joj je svakako uljepšalo večer.

Minea, s dugogodišnjom karijerom, uživa veliku popularnost među svojim obožavateljima. Jednom je u IN Magazinu podijelila anegdotu o tome kako ju je obožavatelj zaprosio za vrijeme nastupa. S ljubaznošću ga je odbila i nadala se da je sve prošlo dobro s njim i njegovom zaručnicom.

Izvor: Showbuzz

Related Article