Renata Končić Minea je zasjala na događaju predstavljanja likera i rakija Tončija Huljića u Zagrebu, očaravajući posjetitelje svojim hitovima i stajlingom.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea je bila među uzvanicima na predstavljanju kolekcije likera i rakija Tončija Huljića u Zagrebu. Tom prigodom, izvela je neke od svojih najpopularnijih pjesama i uspjela rasplesati sve prisutne.

Za tu važnu prigodu odabrala je malu crnu haljinu s jednim ramenom i dekolteom koji je očarao sve. Osim toga, njezine lijepe noge su privukle dodatnu pažnju.

Nedavno je Minea proslavila svoj 46. rođendan uz iznenađenje koje su joj priredili članovi ekipe i prijatelji tijekom koncerta u Dugom Selu. Ova gesta ju je dirnula do suza.

“Prvo nisam shvatila što se događa, a onda suze su krenule. Iznenadili su me na najbolji mogući način! Hvala nevjerojatnoj publici u Dugom Selu i svim ljudima koji su mi priredili ove nezaboravne trenutke”, napisala je Minea uz video koji je podijelila na društvenim mrežama.

“Predivno, sretan rođendan draga Minea”, “To je istinska ljubav”, “Sretan rođendan predivnoj kraljici”, “Savršeno su ti priredili to iznenađenje, vidi se koliko te vole. Svi žele doći na tvoje koncerte”, “Sretan rođendan, iznenađenje je bilo predivno”, “Prekrasno, nisam ni ja skužila što se događa dok nisu zapjevali”, komentirali su njezini vjerni fanovi.

Piše: Showbuzz

Related Article