Leona Maroši izabrana je kao Miss Požeško-slavonske županije! Pobjednica dolazi iz Požege i ostvarila je svoj san u svijetu mode i glamura.

Jedanaest predivnih djevojaka natjecalo se u Kutjevu na izboru Miss Požeško-slavonske županije, ali samo Leona je odnijela titulu koja joj donosi pravo predstavljanja županije na izboru za Miss Hrvatske 2023 i Miss Svijeta.

Leona Maroši je proglašena pobjednicom, dok su Ana Butorac iz Požege i Kasandra Javor iz Valpova zauzele pozicije prve i druge pratilje. Nova Miss Požeško-slavonske županije, Leona, ima 23 godine, studira na Pravnom fakultetu u Osijeku, visoka je 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. Osim toga, Leona je ljubiteljica čitanja i šetnji te održava svoju formu plivanjem i plesom. Izvanredno vlada engleskim jezikom, a svojim prijavljivanjem za Miss željela je istražiti svijet mode i glamura.

Kutjevo je omiljeno odredište turista iz Hrvatske i širom svijeta, poznato po dugogodišnjoj tradiciji uzgoja vinove loze i proizvodnji vrhunskih vina na obroncima Krndije. Izbor za Miss održan u Kutjevu bio je pravo modno osvježenje na pragu jeseni. Djevojke su nosile odjeću iz butika Glamour i vjenčanice Nikolina, a kosa im je bila oblikovana od strane Sanele Andrijanić, dok su za šminku bile zadužene vizažistice Sonja Rožić i Lea Dragojević. U programu kojeg je vodio Branko Uvodić nastupili su Bernarda Bobovečki, Amir Kazić Leo i scenski studio ARTina.

“Posebno se zahvaljujem gradonačelniku Josipu Budimiru, koji je najzaslužniji za održavanje izbora u Kutjevu. Izuzetno sam sretna što se još jedna Miss pridružila timu djevojaka koje će se u studenom natjecati na finalu izbora Miss Hrvatske”, izjavila je direktorica izbora Miss Hrvatske, Iva Loparić Kontek.

Članak preuzet sa: Showbuzz

Related Article