Salma Hayek i Valentina Pinault su stigle zajedno na premijeru serije “Beckham” u usklađenim outfitima koji su privukli pažnju.

Holivudska glumica Salma Hayek nije propustila premijeru dokumentarne serije “Beckham” u Londonu, a na kojoj je povela i svoju 16-godišnju kćer Valentinu. Valentina je ukrala sve poglede svojim izgledom koji izgleda starije nego što uistinu jest.

Obe su odabrale ljubičastu kombinaciju odjeće. Salma, u dobi od 57 godina, nosila je dugačku haljinu od svile, dok je Valentina odabrala ultrakratku baršunastu haljinu i crni sako.

Salma je Valentinu dobila u braku sa suprugom François-Henrijem Pinaultom, francuskim milijarderom, a kći im se rodila 2007. godine. Mnogi su iznenađeni kako se Valentina promijenila u kratkom roku, s obzirom na to da izgleda starije nego što jest.

Valentinin otac François ima troje starije djece iz prijašnjih veza prije nego što je upoznao Salmu. On ima sina i kćerku s francuskom dizajnericom interijera Dorothée Lepère. François se rastao od Dorothée 2004. godine. François-Henri je također dobio dijete tijekom kratke veze s supermodelom Lindom Evangelistom između 2005. i 2006. godine. Valentina često provodi vrijeme sa svojim ocem, maćehom Salmom i polusestrama na obiteljskim snimkama s odmora koje Salma dijeli.

Salma se zaručila za francuskog poduzetnika u ožujku 2007., a potvrdila je da je trudna. Valentina Paloma Pinault rodila se u rujnu 2007. godine. Vjenčali su se 2009., a François je iznenadio Salmu obnovom zavjeta na romantičnom otoku Bora Bora 2018. godine.

Valentina je već sa 14 godina snimila svoju prvu naslovnicu za Vogue Mexico. Par je pozirao zajedno na naslovnici, a u intervjuu su otkrili da se Salma ponekad ljuti na kćer jer joj krade odjeću.

“Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara”, priznala je Salma, dodajući: “Odmalena mi nije dozvoljavala da joj biram odjeću i to mi se uvijek sviđalo.”

“Istina je da volim njenu odjeću, ali generalno uvijek nosim ono što sam ja volim”, izjavila je Valentina. “Jedva da primjećujem marke. Također volim kombinirati i nositi vintage komade.”

Valentina je prethodno pokazala ljubav prema modi još kada je imala samo 11 godina, kada je s majkom prošetala modnom pistom na Milanskom tjednu mode. Sjedila je u prvom redu na reviji modne marke Balenciaga u Parizu zajedno sa svojom polusestrom Mathildom, kćeri glumca Françoisa Pinaulta.

Piše: Showbuzz

Related Article