Upoznajte Mariju Žeželj – mladu Srpkinju koja je svojim talentom osvojila regiju i sada kreira karijeru u svjetskoj modnoj industriji, te je tražena među velikim dizajnerima.

Marija Žeželj je postala poznata prije nekoliko godina kao popularna youtuberica čiji su videozapisi osvojili srca mladih širom regije. No, Marijine ambicije su bile veće. Odlučila se preseliti u Ameriku kako bi ostvarila svoj san o uspješnoj karijeri u modnom svijetu.

Ova 23-godišnja djevojka visoka 180 centimetara postala je jedan od najtraženijih modela s Balkana. Njena ljepota i šarm su je odveli na modne piste najpoznatijih brendova, uključujući Armani i Dolce & Gabbana. Ove godine je uspješno prošetala revijama na prestižnim tjednima mode u New Yorku i Milanu.

Marija je svojom izuzetnom ljepotom privukla pažnju pa je 2018. godine uvrštena među 100 najljepših žena svijeta. Osim rocking modelerske karijere, Marija se bavi i glazbom. Prije šest godina je izdala pjesmu “Dance Like Nobody Is Watching” koja je privukla više od 23 milijuna pregleda na YouTubeu. Također, Marija je autorica knjige “Moj slatki život”, koja je postigla veliki uspjeh u Srbiji i rasprodana je u tisućama primjeraka.

Ako želite saznati više o Mariji Žeželj i njenom uspjehu u modnoj industriji, posjetite Showbuzz.

Related Article