Elizabeth Hurley, britanska glumica koja oduševljava mladolikim izgledom, nedavno je podijelila inspirativni video na Instagramu. U bijelom badiću s dekolteom, bez imalo srama, Elizabeth pokazuje svoju stvarnu dob i prirodne oznake starenja.

Ovaj hrabar potez je izazvao lavinu pozitivnih komentara i divljenja. Na svom Instagram profilu koji prati 2,7 milijuna ljudi, Liz je preplavljena komplimentima o svom izgledu.

Mnogi obožavatelji nisu štedjeli riječi hvale: “Izgledaš kao božica!”, “Prekrasna žena!”, “Apsolutno predivna!”, samo su neki od komplimenata upućenih Elizabeth. Njen hrabar čin inspirisao je mnoge, a neki su čak i izjavili da su zaljubljeni u nju.

Elizabeth Hurley je nekada bila poznata po ulogama u filmovima, ali je kasnije postala i uspješna dizajnerica. Ona vodi svoju liniju bikinija i to je samo jedan od načina na koji promovira prihvatanje prirodnog starenja i samoljubav.

Da bi sve bilo još zanimljivije, Elizabeth je ostala u sjajnim odnosima sa svojim bivšim partnerom, glumcem Hughom Grantom, s kojim je provela 13 godina. Njihova priča nam govori da je moguće održati dobre odnose nakon prekida veze.

Piše: Showbuzz

Related Article