Maddy Anholt, talentirana glumica i poznato lice BBC-a, preminula je nakon hrabre borbe s rijetkom bolešću mozga, kako je objavila njena srceparajuća obitelj.

Anholt, poznata zvijezda BBC-ja, izgubila je život u dobi od 35 godina nakon što je vodila bitku protiv rijetkog oblika raka mozga.

Obitelj je tužnu vijest objavila na platformi GoFundMe.

“S velikom tugom želimo vas obavijestiti da je naša draga Maddy Anholt, kćer, sestra, prijateljica, supruga i majka, napustila ovaj svijet 13. rujna u dobi od 35 godina. Kao što možda znate, nakon što je prošle godine rodila svoje divno dijete Opal, Maddy je dijagnosticiran rijedak i agresivan oblik raka mozga. Hrabro je podnijela operacije i liječenje, uz nevjerojatnu snagom i hrabrošću, podršku obitelji i supruga Bena. Posljednje dane svog života provela je okružena ljubavlju, mirom i zvucima prirode u roditeljskom domu”, objavila je njena obitelj.

“Duboko smo zahvalni brojnim prijateljima koji su nam pružili podršku, ljubav i molitve u ovim teškim trenucima, kao i medicinskim sestrama, liječnicima i NHS-u, koji su joj pružili iznimno poštovanje i brigu. Posebno želimo zahvaliti Seaton Hospice at Home timu, koji je bio sinonim za suosjećanje, profesionalnost i ljubav”, zaključili su.

Obitelj je zamolila prijatelje i obožavatelje Maddy Anholt da doniraju organizaciji Women’s Aid, koja je imala posebno mjesto u njenoj borbi, s energijom i humorom.
Maddy je bila dio glumačke ekipe nekoliko popularnih sitcoma na BBC-u, ITV-u i Channel 4, a bila je i redovita gošća u emisiji This Morning.

Također je bila ambasadorica organizacije Women’s Aid i autorica dvije knjige o obiteljskom nasilju i toksičnim vezama. Za The Sun je 2022. godine pisala o izlasku iz toksičnih ili nasilnih veza, uz poseban fokus na brigu o sebi.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, Maddy je prije nekoliko mjeseci dijelila svoje snove za budućnost. Ponosno se slikala u crvenoj haljini pored svojih knjiga.

“Sada živim u crvenim haljinama s ružem koji savršeno odgovara naslovnici moje knjige. Zavirite malo bliže i vidjet ćete mnogo kutija koje se nestabilno balansiraju na stolu uz knjige i cvijeće. Kulise snova”, napisala je Maddy.

Izvor: Showbuzz

Related Article