Brojni poznati Hrvati bili su na komemoraciji za Tošu Proeskog prije 16 godina kako bi mu odali počast nakon što je izgubio život u strašnoj automobilskoj nesreći.

Vijest o tragičnoj smrti Toše Proeskog prije 16 godina zavila je cijelu regiju u crno, a njegovi brojni kolege koji su ga obožavali i cijenili ga ostali su shrvani i u nevjerici.

Toše je život izgubio sa samo 26 godina u tragičnoj automobilskoj nesreći pored Nove Gradiške, a vijest o njegovoj smrti šokirala je i slomila sve. Njemu u čast održana je i komemoracija na kojoj su se pojavili brojni poznati Hrvati koji nisu mogli suspregnuti suze, a među njima su bili Gibonni, Maja Šuput, Renata Končić Minea, Luka Nižetić, Lana Jurčević, Ivana Banfić, Nina Badrić i mnogi drugi.

Nina mu je i povodom 16. obljetnice smrti posvetila objavu i u pričama na svom profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz jednog izlaska.

“Nikad zaboravljen”, napisala je Nina uz emotikon crvenog srca.

Toše je osim po svojoj glazbi ostao upamćen i po svojem dobrotvornom radu, dobio je nagradu Majke Terezije za brojne humanitarne nastupe, bio je UNICEF-ov ambasador dobre volje i pomagao je djeci, a njegova pjesma “This world” proglašena je himnom organizacije.

Piše: Showbuzz

Related Article