Jess Smith iz “Teletubbiesa” čeka prvo dijete, a sretnu je vijest podijelila na svom profilu na Instagramu.

Dječja serija “Teletubbies” bila jedna je od omiljenih serija među mlađom populacijom, uz nju su odrastale generacije, a prikazivala se od 1997. do 2003. godine.

Osim njezina četiri lika Tinkyja Winkyja, Poa, Dipsyja i Laa-Le, mnogi se još sjećaju i bebe sunca koja se pojavljivala u baš svakoj epizodi. Nju je glumila Jess Smith, koja više nije beba, a ovih je dana objavila i kako čeka svoje prvo dijete.

“Kada dvoje postanu troje”, napisala je danas 28-godišnja Jess u objavi i fotografiji ultrazvuka koju je podijelila na svom profilu na Instagramu.

Ona i njezin accomplice Ricky Latham u dugoj su i sretnoj vezi, a čestitke im pristižu sa svih strana.

“Beba Teletubbies, čeka bebu”, “Čestitamo!!! Imat ćeš vlastitu bebu sunce””, “Čestitamo Jess, divne vijesti”, “Teletubbies beba. Čestitamo! Ideja za dječju sobu – ti si moje sunce”, komentirali su njezini pratitelji.

Teletubbiesi su debitirali na ekranima 1997. godine, au središtu radnje bila su četiri različito obojena lika. Brzo su postali fenomen pop kulture i osvojio su više BAFTA nagrada tijekom svog prikazivanja.

Jess se glumom danas ne bavi, ali je 2015. godine za BBC South East rekla da je slučajno dobila svoju ulogu u seriji.

“Mama me odvela u bolnicu na vaganje kao vrlo malu, a bilo je to istog dana kada je producent kontaktirao bolnicu tražeći imena nasmijanih, veselih beba. Vjerujem da sam sudjelovala na mini audiciji prije nego što sam izabrana”, izjavila je Jessica.

Ljudi je i danas traže autograme, iako je priznala da je teško prepoznaju jer sada izgleda potpuno drugačije.

“Ne prepoznaju me odmah, ali kad nekome kažem tko sam, mogu vidjeti sličnost. Godinama me traže fotografije i autograme”, priznala je Jessica i dodala kako nimalo ne žali zbog uloge bebe Sunca.

“Drago mi je da su me roditelji predložili za tu ulogu. To je odredilo velik dio mog života i ne bih to željela da je bilo drugačije”, zaključila je tada.

Piše: Showbuzz

Related Article