Sonja Kovač, popularna influencerica, nedavno je podijelila svoje najnovije kombinacije odjeće i tražila mišljenje svojih pratitelja.

Sonja Kovač je pokazala šest različitih jesenskih outfita na svojem Instagram profilu, od casual do elegantnih kombinacija.

Na prvoj fotografiji nosila je bijelu haljinicu bez naramenica i visoku zalizanu punđu, uz crnu torbicu ukrašenu srebrnim cirkonima.

Zatim je pozirala u bež haljini ukrašenoj bijelim biserima, kombinirajući je s bijelim salonkama i torbicom istog dizajna. Raspustila je kosu i lagano je uklonila prednje pramenove iza uha.

Treća fotografija prikazuje Sonju odjevenu u neobičnu bijelu košulju-haljinu s dodatkom sivih pruga, uz crnu torbicu i mokasinke.

Četvrti outfit sastoji se od bijelog elegantnog odijela koje je nosila preko bijelog grudnjaka.

Zatim je pozirala u širokim poderanim trapericama koje je upotpunila šarenom maramom, crnim natikačama i bijelom torbicom. Kosa joj je ovaj put bila svezana u nisku punđu.

Za peti outfit izabrala je poslovni stil – bijelo odijelo, prugasti bijelo-crni top, crne natikače i torbicu. Kosu je raspustila i nosila bijele sunčane naočale.

U opisu objave, Sonja je postavila pitanje svojim pratiteljima koji outfit im se najviše sviđa.

Brojni pratitelji su izrazili svoje oduševljenje i komentirali kako sve kombinacije izgledaju fantastično na Sonji.

Sonju Kovač na Instagramu prati više od 500 tisuća ljudi koji strpljivo prate svaku njezinu objavu i aktivno sudjeluju u komentarima.

Više na: Showbuzz

Related Article