Valentina Walme je svojim videozapisom s vjenčanja s glumcem Markom Petrićem izazvala suze kod svojih pratitelja. Pogledajte kako je izgledao njihov prvi ples i saznajte od koga je naslijedila talent za ples.

Valentina Walme, naša talentirana plesačica, objavila je na Instagramu novi videozapis sa svog vjenčanja s glumcem Markom Petrićem.

Nakon prvog plesa sa suprugom, Valentina je otplesala ples sa svojim ocem na pjesmu “Stand by me”, koju je izvodio Matija Cvek.

Njihov ples je bio nevjerojatan. Valentina i njezin otac su zagrlio plesali uz ovaj klasik, a otac je bio izuzetno ponosan i sretan što udaje svoju kćerku, koja je pratila svaki njegov korak u plesu.

Njezini pratitelji su se raznježili i primijetili od koga je Valentina naslijedila talent za ples.

U komentarima su pisali: “Vidi se na koga ste. Predivno je vidjeti tatu i kćerku zajedno”, “Najljepši mogući prizor, tata i kćer!”, “Predivno, stvarno naježiš se”, “Tata izgleda kao džentlmen”.

Čak joj se i njen bivši plesni partner Pedro Soltz javio u komentarima. Pedro je zajedno s Valentinom osvojio pobjedu u prošlogodišnjoj sezoni “Plesa sa zvijezdama” i napisao je: “10 10 10 10”.

Podsjetimo, Valentina se udala za Marka Petrića početkom rujna, a na Instagramu je neprestano dijelila detalje s njihove romantične svadbe i priprema za vjenčanje.

Komičar Ivan Šarić je vjenčao mladence, a među uzvanicima su bili i Jagoda Kumrić, Silvia Dvornik, Domenica Žuvela, Pedro Soltz i mnogi drugi.

Valentina i Marko su svoju vezu potvrdili na jednom događanju 2021. godine, nakon što se mjesecima šuškalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva.


Piše: Showbuzz

Related Article