Obitelj Luke Modrića nije propustila utakmicu Hrvatske i Turske u Osijeku, kamo su ga došli bodriti i pružiti mu podršku.

Naš nogometaš Luka Modrić odigrao je još jednu utakmicu za reprezentaciju, onu protiv Turske na osječkom stadionu Opus, a gdje su ga došli podržati i njegovi najmiliji.

38-godišnjeg Luku s tribina su pratili otac Stipe, majka Radojka, sestra Jasmina i stric, a dobro raspoloženi cijelo su vrijeme navijali za njega.

Obitelj Modrić vjerno je bodrila Vatrene i na Svjetskom prvenstvu u Katru i mogli smo ih vidjeti na tribinama na svakoj utakmici Hrvatske, što Luki itekako puno znači. 

On je nedavno pak rastopio svoje obožavatelje rođendanskom čestitkom koju je putem društvenih mreža uputio svojoj kćeri Sofiji

”Sretan rođendan mojoj predivnoj princezi! Volimo te puno! Naš anđeo”, napisao je u opisu fotografija koje je objavio na profilu na Instagramu.

Luka je u braku sa suprugom Vanjom od 2010. godine kad su se vjenčali pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila prvo dijete pa su organizirali intimo slavlje.

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

 

Piše: Showbuzz

Related Article