Jadranka Kosor nas je iznenadila novom objavom o zmijama, ali prije toga se pohvalila poklonom od prijatelja

Bivša premijerka Jadranka Kosor nedavno je započela zanimljivu raspravu o zmijama na društvenim mrežama koja je privukla mnogo pažnje njenih pratitelja.

“Ljudske zmije su najopasnije od svih zmija koje poznajemo. Ujedaju otrovno i laju poput poludjelih pasa”, izjavila je Kosor.

Bivša ministrica zaštite okoliša i prirode, Mirela Holy, je zatim pojasnila da zmije zapravo imaju važnu ulogu u prirodi te da ih ne treba vrijeđati.

Podsjetimo se na trenutak na fotografiju koju je Kosor podijelila prije. Na slici se vidi kako pozira s narančastim koferom i šarenom haljinom na ulici. U opisu slike je napisala:

“Primila sam poklon od prijatelja koji dolazi izdaleka, povodom desete godišnjice članstva u EU. Rekao je da bi volio više putovati. Primopredaja se dogodila na ulici, a poklon je savršeno usklađen s mojom haljinom. Jako lijepo, hvala mu!!”.

U nedavnom događaju na Twitteru, crnogorski pjevač Vlado Georgiev napao je i izvrijedjao Kosor.

“Crnogorski predsjednik tvrdi da problemi i otvorena pitanja između Crne Gore i Hrvatske nisu nastali za njegovog mandata, dakle on nije odgovoran. Također, Crna Gora nije ušla u NATO za njegovog mandata. Također tvrdi da neki bivši funkcioneri u Hrvatskoj nisu željeli ulazak Crne Gore u EU. Tko su ti funkcioneri?”, napisala je Kosor, na što je pjevač reagirao komentarom.

Piše: Showbuzz

Related Article