Petar Grašo dominira rasprodajom domaćih arena u 2022. godini u Zagrebu, Puli i Splitu.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović postavlja nove rekorde rasprodanih koncerata u hrvatskim arenama. Nakon četiri rasprodana koncerta u Zagrebu, najavila je još jedan koncert za svoje vjerne obožavatelje, što je izazvalo veliki interes u cijeloj regiji.

Aleksandra, koja ima samo 28 godina, postala je apsolutna rekorderka po broju zakazanih i održanih nastupa u Areni Zagreb, te je utvrdila svoj status kao najtraženija regionalna zvijezda. No, pogledajmo tko su najuspješniji hrvatski glazbenici po tom pitanju.

Prema podacima objavljenim na portalu glazba.hr u 2022. godini, Petar Grašo je zauzeo prvo mjesto sa svoja dva rasprodana koncerta u Zagrebu, jednim u Puli i jednim u Splitu, te nizom koncerata diljem Hrvatske. Drugo mjesto zauzela je splitska grupa Dalmatino, rasprodavši Arenu Zagreb i tri koncerta u dvorani Vatroslava Lisinskog.

Parni valjak, Jelena Rozga, Doris Dragović, Hladno pivo, Massimo, 2Cellos, Marko Perković Thompson, Željko Bebek, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Matija Cvek, Silente, Severina i Urban & 4 također su prodali velik broj ulaznica.

Od regionalnih glazbenika, Saša Matić je u prošloj godini rasprodao dvije zagrebačke i dvije splitske Arene, a po broju prodanih ulaznica slijede ga Dino Merlin, koji će ove godine održati četiri koncerta u Areni Zagreb, Halid Bešlić, Zdravko Čolić i Željko Joksimović.

Piše: Showbuzz

Related Article