Hugh Jackman već traži novu ljubav nakon razvoda s suprugom Deborre-Lee Furnes, prema izvorima bliskog glumca.

Glumac Hugh Jackman nedavno je objavio da se razvodi od supruge Debore Lee-Furnes, a njegovi bliski izvori tvrde da već traži novu ljubav.

‘Pronalazak nove ljubavi jedan je od njegovih najvećih prioriteta’, rekao je izvor za časopis New Idea.

‘Svi očekuju da će Hugh vrlo brzo ponovno biti u braku. On ima mekanu stranu i vjerojatno će se zaljubiti u prvu djevojku koja mu privuče pažnju.’

‘U kvartu postoji red žena koje bi izlazile s njim’, dodao je drugi izvor.

Hugh se još nije oglasio o ovom pitanju, a javnost je i dalje šokirana njihovim rastavom.

Vijest o njihovom razvodu mnoge je rastužila, ali izvor blizak paru otkrio je da je taj korak bio očekivan i samo je bilo pitanje vremena.

‘To se dogodilo prije nekog vremena, prijatelji i obitelj su to već znali. Problemi su postojali između njih već neko vrijeme, a započeli su čak prije nego što se Hugh vratio na Broadway u veljači 2022. godine kako bi nastupao u predstavi “The Music Man”. Deb nije često bila prisutna na probama, a na nekima je čak drijemala’, otkrio je izvor za Page Six.

Razvod nije bio uzrokovan trećim osobama, već su Hugh i Deborra postali samo cimeri koji su živjeli zajedno, a to je bilo presudno za njihovu odluku o rastavi.

54-godišnji Hugh i 67-godišnja Deborra imaju dvoje djece – 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu. U braku su bili 27 godina, što je izazvalo mnogo kontroverzi zbog razlike u godinama, ali su dokazali da ljubav ne poznaje granice.

Piše: Showbuzz ovdje.

Related Article