Ivica Kostelić, bivši skijaš svjetske klase, rijetko se pojavljuje u javnosti, no nedavno je viđen na zagrebačkoj špici, upražnjavajući ono što najviše voli – skijanje.

Nakon bogate karijere, Ivica se malo povukao iz javnog života, ali je izuzetno sretan što se ponovno može posvetiti svojoj velikoj ljubavi. Fotografi su ga uhvatili na zagrebačkoj špici tijekom najave skijaške sezone u austrijskom Obertauernu.

Ivica je odabrao bež hlače i tamno plavu košulju za taj događaj, a na glavi su bile njegove nezaobilazne sunčane naočale. Osim što je zadržao svoj prepoznatljivi izgled, Ivica je bio izuzetno dobro raspoložen, a nove fotografije svjedoče da se nije puno promijenio od najslavnijih dana svoje sportske karijere.

Nakon što je završio svoju natjecateljsku karijeru, Ivica Kostelić i dalje ne može odoljeti sportu i rekreaciji. Trenutno se aktivno bavi jedriličarstvom i nedavno je preplivao Atlantik na brodu “Croatia Full of Life”. 2021. godine, zajedno s francuskim jedriličarem Callisteom Antoineom, Ivica je prešao 4600 milja i ostvario impresivan uspjeh.

Unatoč svom povučenom stilu života, Ivica nije uspio u potpunosti sakriti svoj privatni život od javnosti. Već duže vrijeme je u braku s Elin Kostelić, a zajedno imaju četvero djece – sina Ivana, sina Leona te blizanke Janu i Kate.

Ivica Kostelić i dalje ima veliku podršku svojih fanova i redovito dijeli svoje aktivnosti putem društvenih mreža. Nedavno je na svom Facebook profilu objavio fotografije s premijere predstave “Djevojčica sa šibicama”, na kojoj je uživao s djecom.

Za sada nema informacija o Ivici Kosteliću kao treneru ili sudioniku nekog sportskog natjecanja, ali je sigurno da će ovaj legendarni skijaš nastaviti uživati u svom omiljenom sportu i dijeliti svoju strast s drugim zaljubljenicima u skijanje.

Piše: Showbuzz

Related Article