Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je sretan viđen na zagrebačkoj špici radeći ono što najviše voli.

Ivica Kostelić naš je proslavljeni bivši skijaš koji se nakon bogate karijere pomalo povukao iz javnosti, a sada je nakon dulje vremena viđen u javnosti.

Ivicu su fotografi uhvatili na zagrebačkoj špici na najavi nove skijaške sezone u austrijskom Obertauernu.

Ivica je za prigodu odjenuo bež hlače i tamno plavu košulju, a na glavi je tu bio i nezaobilazan detalj, sunčane naočale. Kostelić je bio dobro raspoložen, a nove fotografije dokaz su da se od najslavnijih dana i nije previše promijenio.

Nakon skijanja, Ivica se i dalje ne oprašta od sporta i rekreacije, a trenutno se voli baviti jedriličarstvom te je tako 2021. godine plovio preko Atlantika. Ivičin co-skipper na ovoj utrci bio je Francuz Calliste Antoine, a zajedno su preplovili 4600 milja a brodu “Croatia Full of Life”.

Privatan život nikad nije uspio u potpunosti sakriti od javnosti, a već je dugo poznato da je od 2014. godine u braku s Elin Kostelić, a zajedno imaju četvoro djece sinove Ivana i Leona te blizanke Janu i Kate.

Piše: Showbuzz

Related Article