Tara Thaller objavila je na Instagramu video prvog plesa s Mateom Cvenićem koji su zajedno otplesali u prošloj sezoni showa “Ples sa zvijezdama”.

Naša glumica i pjevačica Tara Thaller isprva je tajila vezu s plesačem Mateom Cvenićem, no par više ne skriva da su u sedmom nebu i na društvenim mrežama često dijele slatke zajedničke trenutke.

Tara je tako na svom profilu na Instagramu objavila video njihova prvog plesa koji su izveli u showu “Ples sa zvijezdama”, u kojem joj Mateo bio mentor i to dok još nisu bili u vezi.

“Throwback na naš prvi ples, lyrical, u Plesu sa zvijezdama na ovu emotivnu pjesmu ‘Kao’ by Severina”, napisala je Tara uz objavu.

“Savršeni od prvog plesa, “Vidi se kemija odmah u prvom plesu”, “Jako lijepo”, “Predivan ples”, “Pretopppp”, “Ovaj mi je ples najdraži”, komentirali su Tarini pratitelji.

Tari i Mateu ljubav se dogodila nakon showa “Ples sa zvijezdama”, u kojem su zajedno doplesali do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol dana, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

“U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više”, kazala je Tara za Gloriju.

Tara i Mateo voljeli bi zajednički osmisliti i neki poslovni projekt u skoroj budućnosti.

“Situacija nije bila idealna, no s vremenom sam shvatila da su moji osjećaji prema Mateu toliko jaki da nije imalo smisla reći mu da čeka šest mjeseci ili godinu dana da bi javnost bila zadovoljna ili da sve bude po nekim pravilima”, poručila je Tara te je dodala i da je sretna što je poslušala svoje osjećaje i srce.

Tara i Mateo bili su jedan od omiljenih plesnih parova prošle sezone showa “Ples sa zvijezdama” i mnogi gledatelji su im u komentarima na društvenim mrežama pisali da bi bili i idealan ljubavni par.

Piše: Showbuzz

Related Article