U prepunom zagrebačkom klubu Peti kupe sinoć je održan prvi samostalni koncert Aleksandra Ljiljka, koji je proslavio 25 godina svoje impresivne glazbene karijere.

Na nevjerojatnom koncertu u Zagrebu, Aleksandar Ljiljak je započeo nastup s njegovom najpoznatijom pjesmom “Kad bih bio mlad” i nastavio niz nevjerojatnih hitova. Publika je bila potpuno oduševljena njegovim nastupom i izvanrednim glasom, a on je dao sve od sebe i izveo pjesme do samog kraja koncerta. Na kraju, publika je nagradila Ljiljka gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Aleksandar Ljiljak je na ovom koncertu dokazao svoju umjetničku kvalitetu ne samo kao autor, već i kao nevjerojatan izvođač uživo. Ovo je bila samo prva stanica jer će Ljiljak uskoro održati još koncerata za svoju vjernu publiku.

Samostalni koncert Ljiljak25 privukao je prave ljubitelje glazbe koji su s njim proslavili 25 impresivnih godina glazbene karijere, strasti, truda i inspiracije. Oduševljena publika je razmjenjivala priče o omiljenim glazbenim trenucima i s nestrpljenjem iščekivala nove glazbene avanture koje Aleksandar ima za ponuditi.

Na koncertu su uživala i mnoga poznata lica kao što su Ana Vilenica, Mirela Priselac Remi, Josip Tešija, Kristina Bangoura, Katarina Smolić i drugi.

Piše: Showbuzz

Related Article