Atena – filmska kulisa za polufinale prestižne Međunarodne nagrade Emmy

Atena, grad povijesti, antike i ukusne hrane, sve češće je odredište velikih produkcija s poznatim svjetskim zvijezdama. Ovaj put, Atena je odabrana kao domaćin polufinalnog ocjenjivanja za prestižnu Međunarodnu nagradu Emmy. Ovo nevjerojatno događanje privuklo je mnoge grčke zvijezde, TV lica i modele, a ekipa In magazina vodi nas u ovu atraktivnu destinaciju!

Kada je u pitanju crveni tepih, pravilo je jasno – što blještavije, to bolje. Grčke poznate face odjenule su najbolje kombinacije za ovu glamuroznu priliku. “Za mene, odjeća je ništa ako osoba nema osobnost, ali kada vjerujete u sebe, odjeća može postati vaš potpis”, zaključuje Giorgos Karavas, poznati grčki model. Karavas je nosio kreacije modnih dizajnera poput Toma Forda i zna kako biti uspješan model. “Mislim da je prvo i najvažnije vjerovati u sebe, inače nećete moći biti 100% prisutni na mjestima gdje trebate biti”, dodaje Karavas.

A što je potrebno za biti uspješnom glumicom? Točan odgovor ima Tonia Sotiropoulou, poznata grčka glumica. Bila je dio žirija tijekom polufinalne faze ocjenjivanja za Međunarodnu nagradu Emmy, zajedno s glavnim urednicom Nove TV Zrinkom Jankov, dugogodišnjom scenaristicom na Novoj TV Natašom Buljan i Zrinkom Cvitešić. “Biti glumica zaista zahtijeva hrabrost. Naša profesija temelji se na odbijanju. Morate to voljeti i morate se pronaći u svojim ulogama kako biste ih održali”, objašnjava Tonia Sotiropoulou.

Žiri je odlučivao u dvije kategorije, a jedna od njih bila je najbolja ženska uloga. Jedan od najupečatljivijih trenutaka u karijeri ove Grkinje je bila uloga u Jamesu Bondu, a s nama je podijelila svoje iskustvo rada s Danielom Craigom. “On je pravi džentlmen i veliki radnik, uživala sam surađivati s njim”, otkriva Tonia.

United Media drugu godinu zaredom organizira polufinalno ocjenjivanje za prestižnu Međunarodnu nagradu Emmy. Ove godine, događaj se održao u grčkoj prijestolnici Ateni. Atena je posljednjih godina postala omiljena meta za snimanje filmova s poznatim svjetskim zvijezdama, a upravo je ovdje snimljen i posljednji nastavak filma “Moje grčko vjenčanje 3”, koji trenutno prikazujemo u kinima.

Osim spektakularne lokacije, imamo izvrsnu filmsku industriju, jaku produkciju, vrhunsku ekipu i izvanredne glumce. Prošlogodišnji događaj polufinalnog ocjenjivanja održan je u Dubrovniku, kada je domaćin bio Nova TV. Tada je, kao i ove godine, u žiriju sjedila Bugarka Vyara Ankova, koja shvaća koliko je Međunarodna nagrada Emmy važna za svijet televizije. “Mislim da je to najprestižnija nagrada u našoj industriji. Svake godine vidimo toliko talenata i kultura i nikada ne znamo gdje je granica. To je najbolje kod Međunarodne nagrade Emmy – natjecanje između svih zemalja i najboljih talenata na svijetu. Možemo vidjeti u kojem smjeru naša industrija ide”, izjavljuje Vyara Ankova.

“Ovo je druga godina zaredom da United Media organizira ovakav događaj i jako smo zahvalni što vidimo da ljudi u industriji cijene i podržavaju ono što radimo i prezentiramo – izvrsnost u televizijskom programu diljem svijeta. Izvrsnost je ono što cijenimo u United Mediji i pokazuje da želimo biti dio onoga što radimo”, zaključuje Nathaniel Brendel, direktor za ocjenjivanje Emmyja.

Ovim događajem, u suradnji s Gradom Atenom i grčkom televizijom Nova, United Media jednom je više dobila priznanje na međunarodnoj razini.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article