Vanna predstavlja spot za svoj novi plesni singl ”Navika” koji će oduševiti ljubitelje brzog tempa.

Otkako je Vanna stupila na glazbenu scenu, njeni hitovi su postali neizostavni i ne blijede s vremenom. Bez obzira jeste li sami autori ili njeni kolege, Vanna svojim jedinstvenim vokalom i interpretacijom dodaje poseban sjaj svakoj pjesmi, izdvajajući je iz mase.

Najnovija pjesma ”Navika” ima sve predispozicije da postane jedna od Vanninih najvećih uspješnica, posebno za fanove koji uživaju u pjesmama s brzim tempom. Producent pjesme je njen dugogodišnji suradnik Goran Kovačić Gorki, dok je samu glazbu i tekst napisala Vanna sama, što je nastavak njenog uspješnog kantautorskog rada koji seže sve do grupe ET, pa sve do danas.

Na nezaboravnom koncertu u zagrebačkoj Areni, Vanna je ostvarila suradnju s koreografkinjom Virnom Hošnjak i plesnim studiom Korak, koji su za novi singl osmislili sjajnu koreografiju. Videospot je sniman pod redateljskom palicom Tine Kadoić iz Motion Media Companya u Centru za kulturu Čakovec. Atmosfera s seta bila je iznimno kreativna, a Vanna je oduševljena: ”Mladi ljudi su bili puni energije i posvećeni snimanju spota. Cijeli dan je protekao brzo uz puno smijeha i plesa. Njihovi pozitivni komentari na pjesmu su dodatni motiv za sve što me čeka do kraja godine.”

Trenutno je aktualan Vannin live album ”Live@Arena” objavljen 2023. godine, koji sadrži sve pjesme s njenog spektakularnog koncerta ”Vanna, 30 godina – Puna memorija” održanog u zagrebačkoj Areni 2022. godine. Vanna također planira objaviti novi studijski album do kraja ove godine, koji će biti poseban po tome što će Vanna prvi put biti autorica svih skladbi.

Gledajte spot za ”Navika” na YouTubeu:

Piše: Showbuzz

Related Article