Goran Ivanišević prvi se put na društvenim mrežama oglasio s problemima u privatnom životu, a podršku mu je u komentaru dala i njegova supruga Nives Ivanišević.

Naš bivši tenisač Goran Ivanišević svoj privatan život inače ne voli isticati u javnosti, ali situacija koja se proširila domaćim medijima potaknula ga je da iznese i svoju stranu. 

Naime, Goran Ivanišević oglasio se nakon što je tjednik Nacional prenio da je Ivanišević tužio bivšu suprugu Tatjanu Dragović i kćer Amber.

Goran, piše Nacional, traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. Traži i da kćeri više ne plaća alimentaciju, a bivši tenisač sebi želi vratiti i dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma.

Evo što je on rekao o spomenutim napisima. 

“Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi”, napisao je Ivanišević te naveo svoje odvjetnike koji se, kako kaže, ovim bave već dugo vremena.

Njega je u komentarima podržala sadašnja supruga Nives Ivanišević pa napisala: “Pravda je spora, ali dostižna”.

Tatjana se oko cijele situacije još nije oglasila, a profili na društvenim mrežama su joj zaključani.

Podsjetimo, Tatjana i Goran bili su u braku od 2009. do 2013. godine. Osim kćeri Amber Marije imaju i sina Emanuela.

Trenutno je Goran u braku s radijskom voditeljicom Nives Ivanišević s kojom ima sina Olivera.

Piše: Showbuzz

Related Article