Nelly Furtado, nekad velika zvijezda glazbene scene, iznenadila je sve svojim pojavljivanjem na dodjeli MTV Video Music Awards 2023. godine. Nakon dugog vremena izvan javnosti, pjevačica se pojavila u zadivljujućoj crnoj haljini s otvorenim leđima, privlačeći pozornost svih prisutnih.

44-godišnja Nelly je oduševila sve svojom kreacijom koja je istaknula njena zategnuta leđa i nevjerojatno mladoliki izgled. Iako je prošlo mnogo godina od njenih popularnih hitova poput “I’m Like A Bird” i “Promiscuous”, Nelly i dalje ostaje ikona glazbene scene.

Nakon uspješne karijere koja ju je dovela do vrha top ljestvica, Nelly se povukla iz javnosti i svijeta glazbe 2006. godine nakon što je doživjela živčani slom tijekom jednog nastupa. Kako je objasnila u intervjuu za Daily Mail 2017. godine, osjetila je preveliki pritisak kao mama i pjevačica na turneji, što ju je natjeralo da se povuče i posveti obitelji.

Tijekom svoje pauze, Nelly je objavila album na španjolskom jeziku “Mi Plan” 2009. godine i svoj drugi album “The Spirit Indestructible” 2012. godine. Nakon toga, dala je svojoj karijeri petogodišnju stanku kako bi se posvetila putovanjima i dobrotvornom radu.

Unatoč tome što je njena glazbena karijera doživjela pad, Nelly se nije predala. Godine 2017. izdala je samostalni album “The Ride” pod vlastitom izdavačkom kućom i pokrenula vlastitu izdavačku kuću. Danas se procjenjuje da njena neto vrijednost iznosi oko 35 milijuna američkih dolara.

Osobno, Nelly se udala za tonskog inženjera Demacia Castellona 2008. godine, ali su se razveli osam godina kasnije. Iz prethodne veze ima jednu kćer, Nevis Chetan, rođenu 2003. godine.

Unatoč turbulentnoj karijeri, Nelly Furtado je ostala inspiracija za mnoge svojim talentom, ljepotom i odlučnošću da nikada ne odustane. Njen mladenački izgled na dodjeli MTV Video Music Awards 2023. godine samo potvrđuje njen neprolazni status u svijetu glazbe.

Izvor: Showbuzz

Related Article