Heather Locklear, nekada slavna glumica i seks-simbol, rijetko izlazi u javnost, a nedavno snimljene fotografije otkrivaju da je njezin izgled neprepoznatljiv.

Autor: Showbuzz

Heather Locklear, nekadašnja ikona ljepote i poželjna plavuša Hollywooda, danas je daleko od svoje prijašnje slave. Posljednjih godina, njezina loša pojava i izazovni mentalni problemi izazivaju zabrinutost i izazivaju bijes pod reflektorima.

61-godišnja glumica je bila uhvaćena kamerama paparazza na ulici u Kaliforniji, a njezino natečeno lice uzaludno je pokušavala prikriti rukom.

Fotografije influencerice brzo su se proširile svijetom i izazvale zabrinutost. Možete pogledati fotografije u galeriji.

Nažalost, Heather Locklear je značajno promijenila svoj izgled zbog burnog životnog stila, ovisnosti i brojnih estetskih zahvata, što je jasan dokaz njezinom trenutnom izgledu. Svoju neslavnu transformaciju pokušavala je sakriti od očiju javnosti neko vrijeme.

Heather je više puta privlačila pažnju medija zbog svojih poznatih veza sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarom grupe Mötley Crüe, Tommyjem Leejem. Njihov odnos intrigirao je javnost, ali nakon razvoda Heather nije ostala dugo tužna. Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi, Richieja Samboru, i par se vjenčao u Parizu 1994. godine te dobili kćer Avu. Razveli su se 2006. godine, ali zbog djeteta ostali su u dobrim odnosima. Heather Locklear se trenutno nalazi u vezi s Chrisom, kojeg poznaje još od srednje škole.

Heather se proslavila svojim ulogama u popularnim američkim sapunicama “Dinastija” i “Melrose Place”, koje su privukle gledatelje diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku. Tada su žene željele izgledati kao ona, a muškarci su se divili njoj. Bila je na popisima najljepših žena, ali danas je samo sjena svoje nekadašnje ljepote, a svi brinu za njezino zdravlje.

Related Article