Peter Ford odbacuje špekulacije o razlozima razvoda Hugha Jackmana i Deborre-Lee Furness te osuđuje medije zbog širenja glasina.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness su desetljećima bili simbol stabilnog i voljenog braka u svijetu poznatih, no nedavno su odlučili okončati svoju 27-godišnju zajednicu, što je mnoge iznenadilo i izazvalo mnogo teorija o tome što je dovelo do njihovog raskida.

Peter Ford, istaknuti novinar u australskom showbiznisu, nedavno je dao svoj osvrt na ove špekulacije. U intervjuu za “6PR Breakfast with Millsy and Karl”, odbacio je besmislene teorije o razlazu para i podijelio svoje mišljenje o jednom tužnom aspektu njihovog rastanka.

“Dvadeset sedam godina braka u svijetu šoubiznisa je izrazito dug period, to se može usporediti s 186 godina kod običnih ljudi. Za parove u pedesetim i šezdesetim godinama nije neobično da se odluče razići nakon što im djeca postanu odrasla i shvate da nemaju više ništa zajedničko. Međutim, neke od priča koje sam pročitao ovaj vikend su jednostavno nevjerojatno glupe. Primjerice, često čujem da je problem nastao jer Debora-Lee nije sudjelovala u probama za predstavu ‘The Music Man’. Zašto bi uopće trebala biti prisutna? Ona ne glumi u toj predstavi!”, izjavio je Peter.

Osim što je osudio kolege u medijima zbog širenja glasina o A-listi zvijezdama, Peter je podijelio neke zanimljive uvide u Hughov način razmišljanja. Spomenuo je da su se susretali u istom fitness centru prije mnogo godina te da je često viđao glumca “Wolverinea” na tečajevima o budizmu, spiritualizmu i meditaciji u Melbournu.

“Uhvatio sam ga nekoliko puta kako vodi tečajeve o budizmu, spiritualizmu i meditaciji. Hugh je uvijek bio u potrazi za nečim”, dodao je Ford.

Vijest o njihovom razvodu mnoge je rastužila, no izvor blizak paru otkrio je kako je zbilja bilo očekivano te da je samo pitanje vremena kad će se to dogoditi.

“To se dogodilo već neko vrijeme, obitelj i prijatelji su znali za to. Problemi između njih su se pojavili prije nego što se Hugh vratio na Broadway u veljači 2022. godine kako bi glumio u predstavi ‘The Music Man’. Deb nije često bila prisutna na probama, ponekad bi čak zaspala”, otkrio je izvor za Page Six, naglašavajući kako treće osobe nisu utjecale na njihov razvod već su jednostavno postali cimeri bez ikakve romantične veze.

Hugh (54) i Deborra (67) imaju dvoje djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu. Iako je na početku mnogima bilo teško povjerovati u njihovu ljubavnu priču zbog razlike u godinama, s vremenom su dokazali da ljubav ne poznaje granice.

Piše: Showbuzz

Related Article