Nakon porođaja, partnerica nogometaša Neymara, Bruna Biancardi, podijelila je fotografije s poroda. Međutim, Neymar nije mogao prisustvovati jer je trenutno u Brazilu gdje se priprema za Copa America turnir.

Neymar Jr., popularni brazilski nogometaš, nedavno je postao otac djevojčice Mavie. Njegova trenutna partnerica Bruna Biancardi podijelila je na svom Instagram profilu fotografije sa poroda. Nažalost, Neymar nije mogao biti prisutan na porođaju jer u tom trenutku nije bio u Brazilu.

Bruna je izvijestila da su bili uz nju obitelj i prijatelji dok je rodila u privatnoj bolnici u Sao Paulu.

Nedugo nakon što je doznao za porođaj, Neymar je organizirao privatni let kako bi se brzo sastao sa svojom partnericom i bebom.

”Biti majka oduvijek je bio moj san i svi koji me poznaju to znaju… Ali nisam mogla zamisliti da će ova ljubav biti tako snažna i neopisiva. Sve je sada dobilo smisao. Prošli su mjeseci promjena, kako fizičkih tako i emocionalnih… On je osjetio sve što sam i ja, i bilo je predivno vidjeti koliko nam ljudi zaista žele dobro”, napisala je Bruna uz fotografije.

Bruna je rodila djevojčicu carskim rezom, a mnogi su bili iznenađeni njenom ljepotom koja je bila izvanredna čak i tijekom bolnih trudova.

Ranije ove godine, Neymar je prevario Brunu, ali se javno ispričao nakon što je vijest dospjela u medije, a podršku je dobio od svog oca na Instagramu.

Neymar i Bruna su u travnju najavili da čekaju svoje prvo dijete, dok Neymar već ima sina s bivšom partnericom Carolinom Dantas.

Izvor: Showbuzz

Related Article