Nina Badrić je nedavno objavila fotografije sa majkom Milom Badrić na svom Instagram profilu, dijeleći sretan trenutak sa svojim pratiteljima.

Nakon dugog i ugodnog ljeta provedenog na Hvaru, Nina se vratila u Zagreb, gdje je dočekala sretna majka Mila. Njih dvije su odmah provela vrijeme zajedno i otišle u šetnju.

Uz slike na kojima su obje sretne i smješkaju se, Nina je napisala: “Moja stijena”.

Dobila je niz pozitivnih komentara kao što su “Divno se drži mama”, “Prekrasna na mamu”, “Ti si najdivnija susjeda, prekrasna žena”, “Mama je mama… I obje ste predivne”, “Čuvaj je dok je imaš”, “Tvoja mama je nešto najsvjetlije u životu”.

Nina je nedavno obavijestila svoje obožavatelje da je ljetni odmor završio i podijelila je nekoliko slika sa svojim “rajem na zemlji”.

Napisala je: “Hvala ti, ljeto 2023. Bilo si nježno i blago prema meni. Još te ne dam i krast ću sve tvoje sunčane dane, ali vrijeme je da se vratim doma”. Međutim, obožavateljima se najviše svidjela fotografija na kojoj pozira u badiću na plaži.

Obožavatelji su ostavili komentare kao što su: “Prekrasna si”, “Novi izgled je super, frizura je savršena i boja također”, “Ljepota”, “Zaljubit ću se”, “Predivna”, “Uvijek si divna i prekrasna žena”, “Ti si divna, Nina”, “Tvoje srce i energija su tvoj dom”, “Kakva ljepota, kakav stil. Možda si čak i najljepša javna ličnost u bivšoj Jugoslaviji”, “Kao vino”.

Ovo ljeto, Nina je svoje pratitelje počastila brojnim slikama sa mora, provodeći vrijeme između nastupa na predivnim plažama Hvara.

Piše: Showbuzz

Related Article