Nina Badrić se na svom Instagramu prisjetila preminulog televizijskog voditelja Miroslava Lilića i posvetila mu je posebne riječi.

Naša pjevačica, Nina Badrić, na Instagramu se prisjetila preminulog televizijskog voditelja i novinara Miroslava Lilića, čija je komemoracija i predstavljanje knjige ”Bez reprize” održano jučer.

Objavila je nekoliko fotografija s Miroslavom te njegovu autobiografiju.

”Jučer je bila komemoracija televizijskog velikana, nezamjenjivog Mire Lilića. Po želji obitelji otpjevala sam mu pjesmu ”Odlazak”. Bio je to radostan odlazak jer ne poznajem nikoga tko je tako bogato, snažno i u punini živio svaki dan kao Miro. Zvala sam ga ”alo alooo” jer je to bila njegova poštapalica, a njemu je to bilo simpatično. Imali smo specifičan odnos pun dugih razgovora i mnogo smijeha, iako sam mu po godinama mogla biti kćer. Bio mi je veliki zaštitnik, anđeo čuvar i čuvao mi je leđa u nezgodnim vremenima. Hvala, veličanstveni Miro, za sve što si učinio za mene. Rekao si: ”Volite se, ljubite, praštajte. Ako nećete sada popravnog nema.” Voli vas vaša Badrićko”, napisala je Nina.

Lilić je preminuo u srpnju ove godine, a javnosti je ostao poznat po tome što mu je pripala dužnost da pročita vijest o smrti Josipa Broza Tita. Bio je direktor programa TV Zagreb i HRT-a, osnivač, direktor i urednik Dnevnika te glavni urednik Nove TV. Lilić je također bio predsjednik diskografske kuće Croatia Records.

Nina se od njega oprostila i nakon vijesti o smrti, kada mu je također posvetila emotivan opis. “Puno toga me veže za ovog veličanstvenog čovjeka. Bio je prijatelj kada je bilo teško, rame za plakanje, utjeha i veliki obrambeni zid mojih tada krhkih leđa… Voljeni Miro… Za glazbu i za mene učinili ste puno i bez vas je sve bilo bez duše. Počivajte u miru, a ja ću se sjećati”, napisala je.


Piše: Showbuzz

Related Article