Nives Celzijus je oduševila svoje pratitelje fotografijama u žutom dvodijelnom bikiniju, dok je opušteno pozirala naslonjena na stijenu s pogledom na more. Njezini bujni atributi su još jednom došli do izražaja.

Nives Celzijus je podijelila niz fotografija u badiću s porukom da ljeto još uvijek traje za nju.

Njezina stražnjica je bila u fokusu ovog odvažnog izgleda, istaknuta još više uz pomoć tetovaže maslinove grančice. Raspuštena i mokra kosa nagovijestila je da se Nives nedavno okupala.

Nasmijano lice na fotografijama je pratiteljima poručilo: “Ljeto do zauvijek”.

Dalibor Petko je brzo odgovorio s komentarom “Ljeto dva puta godišnje”, a Žanamari Perčić se nadovezala s jednostavnim “Da”.

Komentari pratitelja su bili prepuni komplimenata kao što su “Ljepotice”, “Slatka si”, “Kad zahladi, idemo negdje toplije da slavimo ljeto”, “Izgledaš veoma seksi”, “Kada te vidim, zauvijek je ljeto”.

Nedavno je Nives objavila i fotografije u crvenom badiću sa svojim izletom na Murteru, ali i kako čisti kuhinjsku napu. Također, je pitala pratitelje koji je njima najgori kućanski posao.

Svojih 45.6 tisuća pratitelja na Instagramu Nives često časti atraktivnim fotografijama u kojima ističe svoje raskošne atribute.Piše: Showbuzz

Related Article