Bianca Censori, supruga Kanyea Westa, izazvala je bijes svoje obitelji svojim nedavnim ponašanjem na odmoru u Italiji, posebno zbog toga što ih nije posjetila.

Bianca Censori, supruga popularnog repera Kanyea Westa, nedavno je boravila u Italiji gdje je izazvala kontroverze svojim ekstravagantnim stilom odjeće. Njezino ponašanje posebno je razljutilo talijanski dio njene obitelji koji je smatrao da je to protivno njihovim tradicionalnim vrijednostima i moralnim načelima.

Tijekom posjeta Veneciji, Milanu i Firenci, Bianca i Kanye nisu posjetili niti jednog člana njezine obitelji, što je posebno naljutilo njezinu sestričnu Fabiolu Censori. Ona ističe da je Bianca potpuno ignorirala svoju obitelj, te je izrazila žaljenje što ju nije posjetila i podijelila obiteljske priče i uspomene. Ostali članovi obitelji poput rođakinje Andree također su izrazili nadu da će Bianca sljedeći put kada posjeti Italiju, posjetiti i njih. Obitelj Censori iselila se iz Italije prije mnogo godina u potrazi za boljim životom.

Osim obiteljskog bijesa, Bianca je izazvala i javni gnjev zbog svojih provokativnih odjevnih kombinacija. Talijanski mediji su čak pokrenuli inicijativu da se Bianci zabrani ulazak u državu zbog njezine razgolićene odjeće. Prema talijanskom Ustavnom sudu, postoji mogućnost da joj se izrekne novčana kazna od 5000 do 10.000 eura, a u slučaju prisustva maloljetnika, čak i zatvorska kazna od četiri mjeseca do četiri godine.

Supružnici Bianca i Kanye su se vjenčali prošle godine, samo dva mjeseca nakon Kanyeove rastave od Kim Kardashian s kojom ima četvero djece. Njihov brzi vjenčaj iznenadio je mnoge, no bračna dozvola koju je objavio Daily Mail potvrđuje da su zaista sklopili brak u prosincu 2022. godine.

Bianca je inače diplomirana arhitektica koja je radila u Kanyeovoj tvrtki prije nego što su počeli izlaziti. Opisana je kao elegantna i inteligentna, a njihovi prijatelji tvrde da je bila studentica kad joj je Kanye ponudio posao.

Uprkos kontroverzama i obiteljskim svađama, Bianca Censori nastavlja privlačiti pažnju javnosti i ostaje zanimljiva pojava na medijskom radaru.

Izvor: Showbuzz

Related Article