U prvoj emisiji showa Supertalent, mađioničar Leon Dominik iz Zenice uspio je iznenaditi Martinu Tomčić i osvojiti publiku svojim nevjerojatnim trikovima.

Leon Dominik, talentirani mađioničar iz Bosne i Hercegovine, izveo je nevjerojatne trikove s kartama, ali je uspio otići korak dalje i izvesti nešto potpuno nezamislivo.

Leon je objasnio svoju strast prema čudesnim stvarima, rekavši: “Što je izvan kutije, meni je zanimljivo. Želim pokazati nešto što je u glavi čovjeka. Moj cilj je zadiviti ljude oko sebe.”

Uzbuđenje je dosegnulo vrhunac kada je Leon najavio da će izvedbu posvetiti Martini Tomčić, poznatoj osobnosti u showbizu, koja inače ne voli trikove s kartama.

Martinin zadatak je bio da kartu ubaci u sredinu špila, ali ono što je uslijedilo bilo je puno više od običnog trika s kartama.

Leon je pokazao da je sve što smo radili u prošlosti i postigli uvelike utjecalo na našu sadašnjost i budućnost. Kroz svoj trik, Leon je Martini omogućio da utječe na ishod događaja.

Nakon što je Martina uspješno obavila svoj zadatak, Leon je izvukao knjigu koja je simbolizirala Martine akcije i odluke koje su utjecale na njen put.

Njegova izvedba bila je toliko uvjerljiva da je Martina bila iznenađena kad je otvorila knjigu i pronašla stranicu 84, koju je zapamtila tijekom trika.

Leon je dokazao svoju nadmoć i izvanredno razumijevanje ljudske psihologije. Njegov trik s kartama ostavio je žiri i publiku u potpunom šoku.

Martina je bila toliko oduševljena i iznenađena trikom da je čak promijenila svoje mišljenje o mađioničarima i ispričala se svima koje je ranije kritizirala. Osvojio je srca svih prisutnih i dobio četiri “da” od žirija.

Piše: Showbuzz

Related Article