Daria Medvedeva je pružala podršku svom suprugu Daniilu Medvedevu na US Openu, ali nije mogla sakriti svoje nezadovoljstvo koje se jasno vidjelo na njenom licu.

Mnoge poznate ličnosti su prisustvovale meču između Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva na US Openu, ali supruga ruskog tenisera, Daria Medvedeva, je privukla veliku pažnju.

Kamere su često snimale Dariju kako daje savjete i komunicira sa svojim suprugom tijekom čitavog meča, ali primjetno je bilo da je nervozna i loše raspoložena. Nakon finalnog meča, u kojem je Novak pobijedio, Daniil je priznao da je htio posvetiti tu pobjedu svojoj Dariji povodom njihove godišnjice braka, ali nije uspio. Ta gesta je osvojila mnoge simpatije, a Novak mu je čak čestitao i našalio se da bi drugačije igrao da je znao za tu namjeru.

Daria i Daniil su u braku od 2018. godine. Daria je nekada bila tenisačica, ali se kasnije odlučila za glumu i modeling. Upoznali su se kada je Daniil imao samo 17 godina, a on često ističe koliko mu podrška njegove supruge znači i da bez nje ništa ne bi bilo isto.

“Ona je jedan od najvažnijih članova mog tima. Zahvaljujući njoj, postao sam puno samouvjereniji. Uvijek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak kada je sve krenulo nabolje za mene”, priznao je Daniil u jednom intervjuu.

Daria često dijeli obiteljske trenutke na svom Instagram profilu. Prati je nešto više od četiri tisuće ljudi.

Piše: Showbuzz

Related Article