Film “Ljubav na prvi pogled” osvojio je srca gledatelja i proglašen je najboljom romantičnom komedijom svih vremena.

Ovih dana se širi uzbuđenje oko najnovijeg filma “Ljubav na prvi pogled” koji je stigao na Netflix. Gledatelji ne prestaju hvaliti ovaj film i proglasili su ga najboljim filmom ikad na popularnoj platformi.

U glavnim ulogama su 32-godišnji glumac Ben Hardy i 28-godišnja Haley Lu Richardson. Priča prati njihov susret na letu iz New Yorka za London, nakon čega gube kontakt na carini, ali ih sudbina ponovno spoji.

Film “Ljubav na prvi pogled” režirala je Vanessa Caswill. Unatoč nešto nižim ocjenama kritičara, film je zaradio impresivnih 81% ocjena na Rotten Tomatoes.

“Ljubav na prvi pogled je bio dobar, usuđujem se reći jedan od najboljih Netflixovih filmova ikada”, “Ovaj film “Ljubav na prvi pogled” na Netflixu je jedan od najboljih romantičnih filmova”, “Najbolja romantična komedija koju sam gledala nakon dugo vremena”, “Ljubav na prvi pogled na Netflixu je vjerojatno jedan od najboljih romantičnih filmova nedavno objavljenih”, “Upravo sam gledao “Ljubav na prvi pogled” na Netflixu i o moj Bože, bilo je tako slatko! Ovo je film kojeg sam čeznuo/la za pogledati!!! Preslatki prvi susret, scena u zračnoj luci i scena leta. Oliver i Hadley su preslatki”, “Ljubav na prvi pogled je vjerojatno najbolji film koje je Netflix ikada napravio. Izvrsna glumačka postava, fantastičan tekst, prekrasna kinematografija. Bravo”, samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Piše: Showbuzz

Related Article