Matthew Perry, popularni američki glumac i zvijezda serije “Prijatelji”, nedavno je objavio rijetku fotografiju na kojoj pozira sa svojim ocem, Johnom Perryjem.

Perry, koji rijetko dijeli takve trenutke sa javnošću, podijelio je ovu posebnu sliku sa svojim obožavateljima na Facebooku. Na slici, Perry i njegov otac drže piće u rukama, a glumac je napisao: “Evo mene i mog oca Johna, uživamo zajedno”.

Reakcije fanova bile su izrazito pozitivne, naglašavajući kako Perry izgleda izvanredno te kako su oduševljeni što mogu vidjeti ovu neobičnu sliku. Mnogi su također primijetili da Perry izgleda puno bolje nego prije nekoliko mjeseci.

Ova fotografija je posebno značajna jer je poznato da je Perry imao borbu s ovisnošću tijekom godina. U svojim memoarima, Perry je otkrio da je bio na odvikavanju čak 15 puta od 1997. godine. Također je iznio svoju borbu s ovisnošću koja ga je skoro koštala života 2018. godine.

Unatoč svojim teškoćama, Perry je uvijek bio iskren o svojim izazovima s ovisnošću i koristi svoju platformu kako bi povećao svijest o ovom problemu. Ova fotografija sa ocem pokazuje kako Perry podupire svoju obitelj i provodi dragocjeno vrijeme s njima.

Sviđa nam se vidjeti ove rijetke trenutke s obitelji slavnih osoba, a ova slika definitivno donosi osjećaj topline i ljubavi.

Piše: Showbuzz

Related Article