Oliver Dragojević je oduševio publiku nastupom na Runjićevim večerima 2007. godine, a sada su se pojavile fotografije koje nam vraćaju sjećanja na tu nezaboravnu večer.

Naš neponovljivi pjevač, Oliver Dragojević, bio je jedan od izvođača na 3. Runjićevim večerima koje su se održale 2007. godine u Splitu. Njegov nastup na pozornici, kao i njegova neposrednost iza nje, stvorile su fantastičnu atmosferu koju su svi prisutni jako uživali.

Nedavno su se pojavile fotografije na kojima se Oliver druži s popularnim glazbenicima Tedijem Spalatom i dečkima iz TBF-a. Oliver je rado pozirao fotografskim objektivima koji su pratili taj događaj.

Tedi je nedavno otkrio svoje osjećaje o Oliveru pred kamerama Dnevnika Nove TV. Tedi je često bio u društvu Olivera i zajedno su dijelili pozornicu. Razgovarajući o nedavnom koncertu održanom u srpnju u spomen na godišnjicu Oliverove smrti, Tedi je izrazio koliko mu Oliver nedostaje. Također je istaknuo da njegovi kolege i prijatelji svakodnevno osjećaju snažnu povezanost s Oliverom i da će njegova glazba zauvijek ostati prisutna u njihovim životima.

Reporterka Dnevnika Nove TV upitala je Tedi i što bi Oliver rekao kad bi vidio koliko ljudi dolazi na koncerte upravo zbog njega. Tedi je odgovorio da bi Oliver vjerojatno jednostavno zamolio ljude da idu doma i da prestanu slaviti njega. Oliver nije bio čovjek od pompe i uvijek je ostao jednostavan, što je i bio jedan od razloga njegove veličine. Bez obzira na to, Oliver je ostavio dubok trag u srcima svih nas i svih generacija koje dolaze. Oliver Dragojević će zauvijek biti slavljen kao legenda glazbe i kao predivna osoba s kojom se suživotni put nastavlja kroz njegovu glazbu i ljudski trag koji je ostavio za sobom.

Piše: Showbuzz

Related Article