Sanja Vejnović objavila je novu fotografiju na Instagramu i otkrila da je bila u društvu slavnih srpskih glumica Vesne Trivalić i Anice Dobre.

Naša talentirana glumica Sanja Vejnović se na Instagramu javila novom fotografijom u kojoj je otkrila s kim je provela ugodan dan.

Nakon ljetne pauze, Sanja se vratila poslovnim obavezama na kazališnim daskama, a prošlog vikenda se družila s dvije prijateljice i kolegice, također glumačke zvijezde, Vesnom Trivalić i Anicom Dobrom.

”Divan dan u društvu predivnih, najboljih i najtalentiranijih glumica moje generacije”, nahvalila ih je Sanja u opisu fotografije.

”Istinske dive i umjetnice, pravi uzori mlađim generacijama. Veliki pozdrav od one male djevojčice kojoj ste vas tri uljepšale djetinjstvo svojim ulogama i koja i dan danas s nestrpljenjem očekuje vaše nove projekte”, napisala je jedna vjerna obožavateljica.

”Neuništiva generacija”, ”Živi dokaz da su godine samo broj”, ”Kakva ekipa, predivne ste”, ”Divne”, bili su neki od mnogih pozitivnih komentara.

Nažalost, Sanja je jednom prilikom rekla da one tri još nisu imale priliku glumiti zajedno.

”Nikada na žalost nismo imale priliku surađivati na istom projektu, nitko nas još u tom smislu nije spojio, ali još ima vremena. Nada umire zadnja”, rekla je Sanja za Tportal.

Inače, Sanja Vejnović se opravdano smatra jednom od najljepših glumica u Srbiji. 2012. godine je završila na listi najljepših glumica starijih od 40 godina na poznatoj filmskoj internetskoj stranici IMDb. Ove godine je u intervjuu za IN magazin potvrdila da nije imala nikakve estetske zahvate.

“Ne, uopće mi nije ni došlo! To zvuči kao da sam ja protivnik filera. Nisam protivnik, stvarno neka svatko radi što hoće, ali ja nemam potrebu mijenjati svoje lice. Ja svoje lice volim i tu počinje priča. Ja volim svoj oblik usana, nosa, lica, obraza, bora na čelu, bora oko očiju, meni je to sve super. Ja sam si s time zgodnija i šarmantnija i svaka dob nosi svoje. Naravno da s 20 godina nisam imala nijednu boru, s 30 malo, s 40, 50 da… I to je to. To je moj život! Uzalud ti popravci i pretjerana njega ako ti nisi u sebi zadovoljan i to je neka filozofija koju svi ponavljaju, ali je u osnovi točna”, izjavila je Sanja.

Sanja Vejnović ima više od 40 godina uspješne karijere tijekom kojih je ostvarila zapažene uloge u brojnim domaćim filmovima, televizijskim serijama i kazališnim predstavama.

Originalna objava: Showbuzz

Related Article