Aleksandra Prijović, jedna od najtraženijih srpskih zvijezda, prodala je 10 tisuća ulaznica za svoj treći koncert u zagrebačkoj Areni u rekordnom roku. Njena popularnost raste iz dana u dan, a mnogi se pitaju hoće li morati ponuditi četvrti datum za koncert!

Aleksandra Prijović je nedavno započela svoju turneju po regiji koja je do sada bila iznimno uspješna. Prvi koncert u zagrebačkoj Areni rasprodan je munjevitom brzinom, a isto se dogodilo i s drugim koncertom. Obožavatelji su bili iznenađeni, ali očito je da je sve moguće. Zato je Aleksandra sinoć odlučila slušatelje Extra FM-a iznenaditi najavom trećeg koncerta.

“Iskreno, bilo je veliko iznenađenje za mene, moje suradnike i prijatelje kada smo brzo rasprodali prvu Arenu u Zagrebu. Nitko nije mogao vjerovati ni kod drugog koncerta. Ali s obzirom na to da je interes i dalje ogroman, zašto ne otvoriti i treći? Tako da, evo, najavljujem otvaranje treće zagrebačke Arene! Jedva čekam sve vas, bit će ludilo u Zagrebu!” izjavila je Aleksandra sinoć.

Odluka o trećem koncertu iznenadila je mnoge, ali ne i obožavatelje. U roku od nekoliko sati, više od 10 tisuća karata za treći koncert je nestalo. Rasprodane su donje tribine, VIP stolovi i Fan pit zona. Aleksandra Prijović je jedan od rijetkih izvođača njezine generacije koji je postigao ovakav uspjeh.

Aleksandra već godinama osvaja svoju publiku glasom, stasom i iznimnom emocijom koju prenosi na pozornici. Njezini koncerti uvijek su traženi, a ovo nije iznimka. Interes za njezinim koncertima raste iz dana u dan, tako da je sigurno da neće biti dovoljno koncerata.

Na trećem koncertu će biti impresivna produkcija, a mjesto možete osigurati na vrijeme putem sustava Eventim.hr. Budite dio spektakla i doživite nezaboravno veče u zagrebačkoj Areni s Aleksandrom Prijović.

Više o ovoj temi možete pročitati na Showbuzz.

Related Article