Poznati australski glumac Simon Baker, koji je postao popularan zbog uloge u seriji “Mentalist”, nedavno je zapanjio javnost izgledom i neobičnom aktivnošću koja mu je donijela unutarnji mir.

Baker, koji se neko vrijeme povukao iz javnosti, nedavno je uhvaćen kako bos kosi travu ispred svoje kuće u Sydneyju. Ova opuštena aktivnost pokazala je njegovu opuštenost i zadovoljstvo u uređivanju vlastitog dvorišta.

Nekoliko mjeseci prije toga, paparazzi su ga snimili na plaži u Byron Bayu u društvu misteriozne mlađahne plavuše. Taj susret potvrdio je da se ne radi o prolaznoj aferi, već je Baker predstavio svoju novu djevojku svojim sinovima Claudeom i Harryjem. Ova gesta jasno ukazuje na stabilnost i ozbiljnost njihovog odnosa.

Oskarovac i bivši supermodel, glumac je sada u 54. godini i izgleda bolje no ikad. Razvod od dugogodišnje supruge Rebecca Rigg može se činiti kao novi početak za B akera i možda je taj transformacijski period doprinio njegovom sadašnjem fizičkom i emocionalnom blagostanju.

Simon Baker i Rebecca Rigg bili su u sretnom braku 23 godine prije nego su se razišli 2020. godine. Nakon razvoda, glumac je započeo kratku vezu s mladom dizajnericom Laurom May Gibbs. Unatoč kratkotrajnosti veze, ovaj period može biti ključan za razvoj individualnosti i samoprihvaćanja kod Bakera.

Simon Baker ostaje inspiracija i uzor mnogim obožavateljima diljem svijeta svojom nevjerojatnom izdržljivošću i snagom da pronađe sreću u svakodnevnim aktivnostima. Njegov novi izgled, novo životno poglavlje i neobična aktivnost kosidbe trave samo su još jedan dokaz da svaka promjena može biti početak nečeg pozitivnog i izvanrednog.

Piše: Showbuzz

Related Article