Kevin Costner, holivudski glumac koji nedavno završio razvod sa suprugom Christine Baumgartner, nedavno je bio meta paparazza nakon jedne nezgode koja mu se dogodila u restoranu. Njegove mokre hlače postale su hit u stranim medijima.

Kevin Costner snimljen je kako izlazi iz restorana The Golden Nugget u Summerlandu u Kaliforniji. Fotografi su odmah primijetili mokru mrlju na lijevoj strani njegovih slonovačkih hlača.

Iako nije poznato što se točno dogodilo, pretpostavlja se da se Costner zalio pićem na ručku. Njegova pojava je privukla veliku pažnju medija, koji već neko vrijeme izvještava o njegovom razvodu i supruzi koja ne želi napustiti njegovu luksuznu kuću.

Kevin Costner i Christine Baumgartner imaju zajedničku djecu i trenutno se bore oko skrbništva. Njihov odnos započeo je tijekom 80-ih godina, ali tek su nekoliko godina kasnije postali par. Prije Christine, Costner je bio u braku s Cindy Silvom i bio u vezi s Bridget Rooney.

Unatoč neugodnoj situaciji u restoranu, Kevin Costner i dalje je jedan od najcjenjenijih i najomiljenijih glumaca u Hollywoodu.

Piše: Showbuzz

Related Article