Ministar Davor Božinović uvijek se trudi zaštititi svoj privatni život od znatiželjnih očiju javnosti. Međutim, nedavno je progovorio o svojoj supruzi Jasni, koja do danas ostaje tajanstvena figura za mnoge.

Ministar Davor Božinović svestran je u održavanju privatnosti, ali jednom prilikom je otkrio nekoliko detalja o svom braku sa suprugom Jasnom. Jasna se rijetko pojavljuje u javnosti i fotografijama, a o njihovom odnosu otkrio je intervjuu za Večernji list.

“Bez supruge, danas ne bih bio ono što jesam. Naša ljepota leži u vezi, prisnosti i uzajamnom poštovanju. Moram priznati da sam se zaljubio na prvi pogled. Naša unučica me smiješka, ali mogu reći da moja Jasna također ima veliku snagu na mene. Nikada joj nisam mogao reći ne. Puno razgovaramo i njeno mišljenje mi je iznimno bitno. Upoznali smo se kao djeca u Tivtu, a i danas je u mojim očima i srcu ista ta djevojčica koju sam tada upoznao”, izjavio je ministar.

Jasna je uspješna vlasnica privatne stomatološke ordinacije u Zaprešiću, gdje ministar i njegova obitelj žive. Tijekom pandemije, kada su frizerski saloni bili zatvoreni, supruga je čak sama ošišala ministra. “Koristim gel za stiliziranje frizure, a nedavno me je ošišala moja supruga. Imamo iskustva s tim od mladosti jer bi me ona znala ponekad ošišati dok smo bili u vezi. Budući da je stomatolog, vješta je s rukama”, rekao je ministar za 24sata.

Upravo je Jasna bila ta koja je prvi put ošišala ministra kada su započeli vezu. “Da, tada sam bio mlađi i imao sam dužu kosu nego danas, ali s Jasnom su stigle i škare. Ošišala me nedugo nakon što smo počeli izlaziti”, rekao je Davor Božinović za Večernji list.

Božinović i Jasna imaju dvoje djece. Ako vas zanima kako ona izgleda, fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Piše: Showbuzz

Related Article