Demi Rose, poznata britanska manekenka, osvojila je društvene mreže svojim raskošnim oblinama i ovaj put je oduševila svojim maštovitim outfitom.

Mlada britanska manekenka Demi Rose postala je svjetski poznata ne samo zbog svoje figure, već i zbog svojih provokativnih fotografija koje redovno dijeli na društvenim mrežama. Svoje obline demonstrira na pravi način, a novi outfit nije iznimka.

Ovaj put, Demi je odabrala haljinu u bijeloj boji sa ružičasto-plavim cvjetnim uzorcima koja se proteže do koljena. Haljina ističe njen sjajan stil s dugim rukavima koji se protežu do lakta i kopčama. Da bi cijeli outfit bio još maštovitiji, odabrala je nositi bijele čizme s visokim potpeticama i crvenu šeširicu s ukrasima.

Demi je svoj outfit pokazala u fotografiji na plaži, gdje je pozirala pokraj morske stijene. Ona je jednom riječju zadivila sve svoje 20 tisuća obožavatelja na Instagramu i privukla pozornost paparazza svojom nevjerojatnom pojavom na plaži.

Ova raskošna manekenka proslavila se i svojim avanturama s reperom Tygom, a od tada ne prestaje privlačiti pažnju svojim fotografijama na kojima ističe svoje obline.

Demi je prošla kroz teška razdoblja u svom životu, kao što su smrt oca i majke. Također je bila žrtva vršnjačkog nasilja, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu. Ipak, uspjela se izboriti s tim i postati uspješna manekenka koja inspirira druge.Piše: Showbuzz

Related Article